petek, 28. april 2023

Razstava ilustracij v Muzeju Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka v Mirni Peči

April in celotno leto nasploh je aktivno, veliko se dogaja, prav vsega je dosti. Eden lepših trenutkov je bil večer v Muzeju Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka v Mirni Peči, kjer se je odvijal pogovorni večer in otvoritev ilustracij. In da ne pozabim prireditve v trebanjskem Kulturnem domu, ko smo predstavili knjigo Sneguljčica.

Želim se zahvaliti direktorici Knjižnice Pavla Golie Trebnje ga. Andreja Pleničar za povabilo k ilustriranju Golieve Sneguljčice in tudi vsem v trebanjski knjižnici. Hvala Brenčačem in vodji Muzeja Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka v Mirni Peči ga. Ljudmili Bajc, da se je dogodek lahko zgodil. Simoni Lužar hvala za pomoč pri postavljanju razstave ter za zanimiva vprašanja. In hvala vsem, ki ste/so prišli na dogodek ali pa si še boste/bodo ogledali razstavo ilustracij.

Prilagam fotko, ki je nastala po otvoritvi, moja lubka, mami in ati. Plus dva luštna članka, če se komu zalušta branja o tem, kako fajn smo se imeli. Lepo napisano, edino svetovno znana pa ne morem reči, da sem. Mogoče pa tudi to še pride, ha ha! Pustimo se presenetiti :D !

Članek na Dolenjskanews
Članek na Lokalno.si